Νέα της ΑΕΚ και σχόλια με το δέκατο τέταρτο μάτι, το κεμπάρικο κι όχι το τρίτο το πονηρό

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

ΑΕΚ ΓΕΡΑ    ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ     ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ENAΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επισκέπτες

on line

Εκδήλωση συνδέσμου της ΑΕΚ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ=ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΣΙΣ

Θέλω να αναφερθώ για δεύτερη φορά στην ίδια μέρα(aek365), στο κλαμπ των Γιαννιτσών,το οποίο με φιλοξένησε και μπόρεσα να δω τον αγώνα της ΑΕΚ.
Ο αγώνας και η νίκη περνάνε σε δεύτερη μοίρα,όταν νιώθεις ότι και στα πιο μακρινά μέρη της Ελλάδος από την έδρα της ομάδος μας,υπάρχουν κάποιοι που κρατάνε τη σημαία της ΑΕΚ ψηλά και με οποιοδήποτε κόστος.
Δε ξέρω τα παιδιά, αν βγαίνουν οικονομικά(δε μίλησα με κάποιον γι αυτό) ή αν τσοντάρουν από το μεροκάματο ή το χαρτζιλίκι τους,είδα όμως και ξέρω ότι υπάρχει ένας ζεστός χώρος,φαντάζομαι διακοσμημένος και συντηρημμένος από τους ίδιους μικρούς ήρωες,που σα μόνη απαίτησή τους,είναι να κερδίζει η ομάδα τους.
Έτσι είναι όμως και σε όλα τα κλαμπ της επαρχίας,όπου τα μέλη τους εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι πολλά,με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται κάποιοι περισσότερο.
Ανιδιοτελής και γνήσια αγάπη για την ΑΕΚ,απόλυτη πίστη κι αφοσίωση ως προς τα ιδανικά, τους κάνουν να μοιάζουν ανυπέρβλητοι γίγαντες σε σχέση με τους πολυπληθέστερους, αλλά "κοντόφθαλμους" αντιπάλους τους.
Για τον αγώνα, ενώ σίγουρα δε ξεκινήσαμε καλά,στη συνέχεια ισορροπήσαμε κι ευτυχήσαμε να έχουμε σε καλή μέρα το Νέμεθ.
Τα λεπτά του κακού ξεκινήματος για κάθε αγώνα φέτος,πρέπει να μειωθούν στο ελάχιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χώρες επισκεπτών(Από 26/8/2010):

free counters

Ροή επισκεπτών