Νέα της ΑΕΚ και σχόλια με το δέκατο τέταρτο μάτι, το κεμπάρικο κι όχι το τρίτο το πονηρό

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

ΑΕΚ ΓΕΡΑ    ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ     ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ENAΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επισκέπτες

on line

Εκδήλωση συνδέσμου της ΑΕΚ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ντέμης - καλύτεροι δημοσιογράφοι 1-0

Ντρέπομαι ειλικρινά για τους αλήτες που αφήνουμε να αλωνίζουν ελεύθεροι κάθε λίγο και λιγάκι,δίχως υποψία παρεμπόδισής τους.
Εμείς φταίμε που δε τους βάζουμε στη θέση τους κι αφήνουμε να καταστρέφουν τα όνειρα και την ανιδιοτελή αγάπη μας προς ότι αντιπροσωπεύει την πολύπαθη κι αγαπημένη μας ΑΕΚ.
Και δεν αναφέρομαι μόνο στο χθεσινό ντου στη Κάντζα,αλλά και σε όσα όλα αυτά τα χρόνια έχουν προηγηθεί.
Φυσικά ποτέ κανείς δε τους αναγνωρίζει,κανείς δε τους έχει μέλη στους συνδέσμους τους και φυσικά δεν είναι ΑΕΚ.
Τότε τι είναι?
Όλα τα υπόλοιπα.
Θα έρθει όμως αργά ή γρήγορα η ώρα να πληρώσουν για ότι κάνουν.
Μαζί και οι ηθικοί αυτουργοί,που σίγουρα δεν είναι αυτά τα παιδιά οι εγκέφαλοι του κακόγουστου αλλά καταστροφικού σχεδίου.
Θα ξεσκεπαστούν όλα,θα πέσουν οι μάσκες και θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν.

Θα συνεχιστεί η συνέντευξη του Ντέμη,που προς στιγμή κερδίζει στα σημεία τους καλύτερους και κανονικούς υποτίθεται δημοσιογράφους.
Παρεπιπτόντως ακούω sentra fm από το ίντερνετ και μόλις προλόγισε ο γραφικός θεός της δημοσιογραφίας Ασημακόπουλος.
Κλείνω να απολαύσω δωρεάν μαθήματα δεοντολογίας,από άνθρωπο που σίγουρα την ώρα της συνέντευξης θα έβλεπε ταινία θρίλερ.
Να λέμε σιγά σιγά κι ονόματα από εδώ κι εμπρός,για να ξέρουν ότι δε τρώμε κουτόχορτο.
Ασημακόπουλε βγάλε όλο το μίσος σου.
Μην αφήσεις ένα "κοντό" - συγγνώμη Ντέμη - να σε περάσει.
Έρχεται και των υπολοίπων η σειρά...
Όλων....

Υ.Γ.1
Ντέμη κακώς έδωσες ραντεβού τόπου και χρόνου στους αλήτες εγκέφαλους.
Στα λέω εκ των υστέρων όμως!!!
Τζάμπα μάγκας κι εγώ!!!
Λάθος μου,αλλά δε φαντάστηκα πως οι αχρείοι θα στείλουν τους μπράβους τους.

Υ.Γ.2
Λέτε να μετονομάσω από και δω μπρος το μπλοκ μου σε μάχιμο κιτρινόμαυρο δικέφαλο φόντο?

7 σχόλια:

  1. Δε θέλω να υποδείξω,ούτε να αφήσω αιχμές σε κανένα και για τίποτα,διότι μπορεί να είναι και σύμπτωση,αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποιοι αντιγράφετε όσα διαβάζετε από εδώ μέσα,τα οικειοποιήστε και δεν αναφέρομαι σε απλούς φιλάθλους που γράφουν στα φόρουμ οπαδών,αλλά σε επαγγελματίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό, που στρυφογυρίζει εδώ και μέρες στη σκέψη μου είναι, πως θα ήταν αφελές, να περιμένουμε το ποδόσφαιρο και ό,τι λειτουργεί γύρω από αυτό να είναι διαφορετικά από την υπόλοιπη κοινωνία. Είναι σε ανάλογη κατάσταση και γιατί όχι, μάλλον σε χειρότερη.
    Η δικιά μου γνώμη είναι πως το ματς δεν θα συνεχιστεί. Ή και να συνεχιστεί, δεν θα έχει αντίστοιχη ποιότητα. Κάποιοι είναι ήδη βαρειά λαβωμένοι, μετά το εισαγωγικό ξεμπρόστιασμα του Ντέμη και έτσι, αν συνεχιστεί θα το ρίξουν πιο πολύ σε μια μαινόμενη κλωτσοπατινάδα με δυνατά τζαρζταρίσματα.

    Στο γνωστό site που αφορά την ΑΕΚ, είχα γράψει, όταν ανακοινώθηκε η συνέντευξη πως, από τους συμμετέχοντες δημοσιογράφους υπήρχε η ελπίδα από τον εξής 1,5 να βγάλει κάτι. Δεν είχα πληροφορίες ή κρυφά στοιχεία. Έκρινα από το επίπεδο της δημοσιογραφίας που καθημερινά ασκούν. Άνθρωποι που -κατ' αρχήν- οφείλουν να μην κακοποιούν τη γλώσσα, αλλά το κάνουν, να ενημερώνονται (ακόμα και για λογιστικούς όρους) διαρκώς, γιατί αυτοί είναι η δουλειά τους, δυστυχώς είτε σφυρίζουν αδιάφορα καθισμένοι στις καλές δημόσιες σχέσεις τους ή εξυπηρετώντας συμφέροντα. Όπως ακριβώς συμβαίνει στην ευρύτερη ή την ποδοσφαιρική κοινωνία των λαμογιών, που όλοι καυτηριάζουμε.

    Πως λοιπόν "κυκλοφόρησε" η πρώτη συνάντηση Θανόπουλου-Δημαράκη με την πλευρά Κοζώνη και μάλιστα με στοιχεία μέχρι και της πτήσης που θα πέταγαν? Φυσικά και δεν είχε κανένα λόγο να την διαρρεύσει ο Θανόπουλος, μετά τις επικοινωνιακές γκέλες του καλοκαιριού. Να θυμήσω, πως ο κος Κετσεντζόγλου σε πρώτη φάση από τα "ΣΦΗΝΑΚΙΑ" έλεγε για κάποια ελπιδοφόρα εξέλιξη, που ο Θεός μας επιφύλασε σαν έκπληξη. Όταν έσκασε το θέμα, επαίχερε της αποκλειστικότητας του, αποκαλύπτοντας και αυτός το όνομα του κ. Κοζώνη. Και ρωτάω εγώ ο αφελής: Αυτή η δημοσιογραφική κοινότητα, που επί δίχρονο κοπτόταν να μάθει ποιοι είναι οι "άφαντοι" μέτοχοι στης ΑΕΚ στην Ελλάδα (όσο αυτοί δεν ήταν γνωστοί, αν θυμάστε) κατάφερε να αποκαλύψει τον επίδοξο αγοραστή σε ολόκληρο Σικάγο στην Αμερική μέσα σε λίγες ώρες? Προφανώς όχι. Απλά είχε την κατάλληλη πηγή.
    Ο κ. Καραλής (αποκαλώντας "Χρήστο μου" σε ραδιοφωνική εκπομπή τον κ. Παπαδημητρίου) δεν έδειξε να αγνοεί, ποιοι και τι επιχειρούσαν. Μάλιστα, λες και υπήρχε μια συνεννόηση που διαπερνούσε τον νου όλων τους, κατέφευγε απαντώντας σε κάθε ένσταση που ακουγόταν, στο "μπορεί να είναι ό,τι είναι, αλλά έστω και ένας μη κροίσος τίμιος άνθρωπος που αγαπάει την ΑΕΚ (αλήθεια η αγάπη και η τιμιότητα, πως έχει διακριβωθεί δημοσιογραφικά?), είναι καλύτερος από τους αδιάφορους α-μέτοχους. Αλήθεια, πόσες φορές το ακούσατε ή το διαβάσατε αυτό? Σπεκουλάριζε, μάλιστα, με κόσμιο πάντα τρόπο την έρευνα του κ. Πανούτσου (του αποκαλούμενου γαυρούτσου), λέγοντας ότι γίνεται από το Internet, ενώ ο εν λόγω δημοσιογράφος δύο τουλάχιστον φορές είχε γράψει για δικούς του ανθρώπους που ταυχτόχρονα έψαχναν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
    Ο κ. Καζαντζόγλου στο gazetta.gr και ο κ. Σηφάκης στην "ώρα για σπορ" μια από τα ίδια, με τον τελευττίο να επιμένει ακόμα, ενώ οι προηγούμενοι πρόεβησαν ήδη σε ανακιβηστίσεις ή ημιανακιβήστιση ο καθείς με την ικανότητα τους.

    Μα όλοι λειτουργούν ιδιοτελώς και με συμφέρον πια? Δεν ξέρω ποια και τι είδους συμφέροντα μπορεί να έχει ο καθένας. Κάποιοι σίγουρα από ανεπάρκεια, γιατί τόσα τους λέει το κεφάλι τους και κάπως (άλλωτε σπέρνοντας φανατισμό και άλλοτε ελπίδα) πρέπει να μαζέψουν ένα κοινό. Αλλά ακόμα και το να γράφεις ή να ασκείς δημοσιογραφία για την ΑΕΚ, κατακεραυνώνοντας τον Ντέμη επειδή δεν ήσουν στην δημοσιογραφική ομάδα, που έπαιρνε πρώτη πληροφορία, ναι είναι μια αντίδραση που προκαλείται από το θίξιμο του προσωπικού σου συμφέροντος. Και επειδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είθισται οι διοικήσεις των ΠΑΕ να συνδιοικούν και με δημοσιογραφικές ομάδες, είναι προφανές ότι κάποιοι έτρεξαν να αποκομίσουν μελλοντικά συμφέροντα. Εξαιρούνται οι ημιμαθείς (συγχαρητήρια για το προηγούμενο θέμα σου sakis) και οι ανόητοι, που θα είναι πάντα τέτοιοι και ανίκανοι ως εκ τούτου να διαδραματίσουν τέτοιους ρόλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (συνέχεια)

    Έμεινε λοιπόν ο ένας και ο μισός. Ο Τσώχος, που κατέβαλε φιλότιμες προσπαθειες να στρέψει την κουβέντα σε ουσιαστική βάση. Ναι ο "γαύρος" Τσώχος , όπως θα τον αποκαλούσαμε , ο οποίος ήταν ο ένας γιατί αγαπάει το ποδόσφαιρο. Σαν διευθυντής μιας από τις 3 "ουδέτερες" αθλητικές εφημερίδες, προτιμάει βέβαια Ολυμπιακό για λόγους πωλήσεων και είναι προφανές -δεν ξέρω αν συμπίπτει και με τις οπαδικές του προτιμησεις- αλλά σαν λειτουργός της δημοσιογραφίας και πνεύμα έχει και μόρφωση.
    Ακολουθεί ο Βασίλης. Ο κ. Σαμπράκος μου φαίνεται σαν ένα εξαιρετικό παιδί, όσο τον έχω ακούσει και σαν ρεπόρτερ, ίσως ένας από τους λίγους νηφάλιους, που είναι οπαδοί, αλλά δεν είναι ρεπόρτερ-οπαδοί γνωρίζοντας να διαχωρίζει το επάγγελμα από τα άλλα. Ο Βασίλης είχε και έχει την επάρκεια. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη μισή. Ήταν ο κύριος 0,5 από το 1,5. Διακινδίνευσα την πρόβλεψη αυτή πριν αρχίσει η συνέντευξη, γιατί φανταζόμουν πως ο κ. Σαμπράκος δεν θα κόπριζε έκεί που πριν καθόταν (παράφραση παροιμίας). Δεν έκρυψε ποτέ την εκτίμηση του στον Ντέμη, απόλαυσε μια εύνοιας από αυτον -όπως ήταν φυσικό-, αλλά ως εκεί. Η εύνοια δεν σκανδάλιζε την κοινωνία, πλην των ανταγωνιστών του. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, ο κ. Σαμπράκος ούτε στον τοίχο να στον στήσει βαρώντας ανηλεώς, ούτε και την πάπια -λόγω ήθους και ιδιοσυγκρασίας να κάνει.

    Δεν ήταν λοιπόν οι καλύτεροι. Ήταν οι δύο εργαζόμενοι του καναλιού (συνήθως διπλωμάτες και περισσότερο άχρωμοι, παρά σπινθηροβόλα ψαχτήρια) και οι 3 διευθυντές των μη οπαδικών εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας. Οι δύο από τους τρεις συμπτωματικά ΑΕΚτζήδες. Το οποίο -και για μελλοντική χρήση- να θυμόμαστε δεν αρκεί...

    ( Sakis ευχαριστώ για την φιλοξενία, συγγνώμη για την πολυλογία, αλλά εδώ τουλάχιστον αξίζει να γράφουμε τεκμηριωμένα και με κέφι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "καλύτεροι δημοσιογράφοι" στη προκειμένη περίπτωση,είναι εφημισμός.
    Στην ανάρτηση έβαλα τη λέξη "υποτίθεται" πριν το επίθετο που χαραχτηρίζει το ουσιαστικό.
    Τι γνώμη έχεις για τον Νίκο Ασημακόπουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει νου, αλλά είναι μονότονα εμπαθής, ειδικά όταν χρειάζεται, να υποστηρίξει μια δικιά του άποψη.

    Το "καλύτεροι" με βόλεψε σαν συνέχεια, φαντάστηκα πως το έγραψες.

    Φοβάμαι, πως μετά τα σημερινά, την ίδια την ύπαρξη της ομάδας την σώνει ένα θαύμα. Έχω την αίσθηση πως μέχρι και ο Χατζηχρηστος το έχει συνειδητοποιήσει, αν ερμηνεύω σωστά τα λεγόμενα του.Διάβασε χθεσινό ή προχθεσινό άρθρο Πανούτσου.

    Η ομάδα χτες είχε σφραγίδα Μπάγεβιτς. Κανείς δεν θυμάται την πρώτη του χρονιά και πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ομάδα συνόλου. Μου άρεσαν οι εναλλαγές μπάλλας με τη μια, που είχαν αποδέκτη.

    Δεν ξέρω αν θα τον κρατήσουν. Αλλά δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς Σκόκο, δεν ενοχλούμαι καθόλου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι παιχτούρα. Απλά δεν είναι συνόλου.

    Κάνε το σταυρό σου, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφουγκράζομαι εδώ και λίγες μέρες,έναν διαφορετικό Χατζηχρήστο,προαισθανόμενος τις ευθύνες που θέλουν να του μεταβιβάσουν.
    Θα γελάσουμε πολύ αν κουνήσει τον Μπάγεβιτς από τη θέση του κι ας φέρει στη θέση του και τον ΣΕΡ ή τον Μουρίνιο.
    Δε πιστεύω όμως πως θα αναλάβει και τη ΠΑΕ ΑΕΚ,αφού η εμπειρία του τόσα χρόνια μέσα στα πόδια όλων,θα τον συγκρατήσει.
    Δεν τον έχω για τόσο χαζό.
    Μόνο για πολύ πονηρό.
    Αλλά η πονηράδα θέμα χρόνου είναι να ηττηθεί από την εξυπνάδα.
    Μακάρι να αναλάβει για να δει και την άλλη όψη των οπαδών μας και πιο πολύ αυτών που τον υποστηρίζουν.
    Αν ήμουνα τώρα Μπάγεβιτς,αλλά με το δικό μου σκεπτικό και συναισθηματισμό,θα έλεγα πως έφτασε η ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω πολύ εύκολα.
    Επειδή δε διαβάζω εφημερίδες,ο Πανούτσος σε ποια είπαμε ότι γράφει?
    Διάβασα όμως στο www.protagon.gr ένα άρθρο του "Τα δυναμιτάκια και η ΑΕΚ",αν αυτό εννοείς.
    Κι εγώ συμφωνώ για τον Σκόκο.
    Όπως κατέληξε η ΑΕΚ τώρα,μόνο τον Μαντούκα θεωρώ βασικό κι αναντικατάστατο κι εσχάτως τον Γκέντζογλου.
    Όλοι οι υπόλοιποι πλην και του Καφέ- όχι όμως σε ρόλο αρχηγού - θεωρώ πως αναπληρώνονται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψάξε στο sport-fm.gr για τον Πανούτσο, στις αρθρογραφίες.

    Ο Χατζηχρήστος σαν άτομο και έξυπνος είναι και μορφωμένος. Στην πορεία μπέρδεψε τους ρόλους. Άλλο πράγμα ένας σύνδεσμος οπαδών να έχει άποψη και άλλο πράγμα να θέλει με ή χωρίς βία να ασκεί διοίκηση. Το μέγιστο κακό που έκανε, ήταν πως δημιούργησε μια γενιά νέων παιδιών, που ελάχιστα σκέφτονται, φανατίζονται και έχουν ιδεοληψίες, που τις κάνουν σημαία. Σε ένα άκρως επαγγελματικό χώρο, αντί να ψάξουμε να βρούμε τι σημαίνει ανιδιοτέλεια, αγάπη του οπαδού, συμβολή , που χωραει ερασιτεχνικο αθλητικό πνεύμα, ψάχνουνε που έπαιξε ο κάθε παίχτης ή προπονητής πριν, τι δηλώσεις είχε κάνει κ.λ.π. Μα είναι δυνατόν? Αυτά, όταν εκφράζονται από σοβαρούς ενήλικες ανθρώπους μάλλον δόλο έχουν.
    Δηλαδή ο Φλεβαράκης, καθαρός ΠΑΟΚτζής, γιατί επιτρέπεται να προπονεί την ΑΕΚ στο μπάσκετ?
    Ο Μπατίστα γιατί επιτράπηκε να πάει και να έρθει? Μας πόνεσε του Ντούσαν γιατί μας είχε κάνει ομάδα και το ξέραμε. Είμασταν σε αντίστοιχη με την σημερινή κατάσταση, βλέπαμε τι έρχεται και βρήκαμε που να τα χώσουμε με πάθος. Στην πρώτη χρονιά του Ραβούση, τελευταία δικιά μου στη σκεπαστή, μου την πέσανε πάνω από 20 γιατί τους έλεγα τέτοια πράγματα. Σκέψου ότι όταν είχαν μπει τα ΜΑΤ στη σκεπαστή ήμουνα ένας από τους αιμόφυρτους που μας έβγαλαν έξω σαπισμένους στο ξύλο. Και λίγο μετά τις τρώγαμε από δικούς μας, με τα γνωστά "σκατόγαυρε" κ.λ.π.
    Δεν σου λέω για ταξίδια, πάθος, προϊστορία σαν αθλητής των μικρών τμημάτων της ομάδας...

    Και μετά έρχεται το γήπεδο. Είναι παράλογο όταν φτιάχνεις νέο γήπεδο, να το θες κλουβί. ΝΑΙ αν δεν είχε γκρεμιστεί, δεν θα το συζήταγα ποτέ ίσως. Αλλά τώρα είναι η ιδεοληψία Νο. 2. Κάποιοι το καταλαβαίνουν και από αυτά τα παιδιά. Ας το κάνουμε το χώρο στη Ν.Φ. ένα μοντέρνο ΝΑΟ, με στίβο, ερασιτεχνικά τμήματα να κάνουμε και κάθε μέρα πορείες αν χρειαστεί στα υπουργεία και τους δήμους. Να ακτινοβολεί αθλητικό πνεύμα και ιστορία. Αλλά που να τα πεις αυτά?

    Η ORIGINAL είχε και άποψη και αξιόλογη λειτουργία κάποτε. Τώρα δεν ξέρω, αλλά από όσα βλέπω αμφιβάλω. Πάντως η στάση της στο θέμα Κοζώνη, αντανακλούσε ωριμότητα και διαύγεια. Τέτοια ήταν η ORIGINAL. Όσο για τους άλλους, που σου έγραφα προχτές, διαπιστωμένα πια ήταν έτσι. ΚΑΤΆΛΗΨΗ και Νova εξυπηρετούσε τον ανταγωνισμό προς την ORIGINAL. Δεν είμαι σίγουρος, άκουσα μια τηλεφωνική παρέμβαση στον sport-fm, μάλλον ο MORGAN από τους "Πειρατές του Ονείρου" ήταν και τι είπε? Βγήκε να πει πως, είμασταν και εμείς στη ΝΟVA και πως τον σπίλωσε ο Νικολαϊδης και τον διέσυρε κάνοντας του μήνυση. Προσπαθούν και αυτοί να παίξουν μπάλλα σαν συνδεσμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χώρες επισκεπτών(Από 26/8/2010):

free counters

Ροή επισκεπτών