Νέα της ΑΕΚ και σχόλια με το δέκατο τέταρτο μάτι, το κεμπάρικο κι όχι το τρίτο το πονηρό

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

ΑΕΚ ΓΕΡΑ    ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ     ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ENAΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επισκέπτες

on line

Εκδήλωση συνδέσμου της ΑΕΚ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα.
Μετά από ένα έντονο διήμερο περιήγησής μου σε κιτρινόμαυρα σάιτς και μπλοκ φίλων,ήρθε η ώρα λόγω εορτών,να σας ευχηθώ τα καλύτερα για σας και τις οικογένειές σας.
Τα Χριστούγεννα συνηθίζουμε να συγχωρούμε,αλλά κάποιοι αισθάνονται ημίθεοι,δεν συγχωρούν και νομίζουν ότι οι υπόλοιποι τους παίρνουν στα σοβαρά.
Δε θα ήθελα χρονιάρες μέρες να κατηγορηθώ για μεροληπτισμό,κόμπλεξ κι εμπάθεια,διότι θα εγκλωβιστώ σε ένα φαύλο κύκλο,δίχως έξοδο.
Αντ' αυτού εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλο το κόσμο να περνάει πρώτα από όλα,ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές,τώρα και πάντα στη ζωή του,γεμάτες υγεία,θετικές σκέψεις,αγάπη και ύστερα πολύ ΑΕΚ για διασκέδαση.
Να καταλάβουμε όλοι μας ότι η ΑΕΚ είναι μόνο για διασκέδαση και ψυχική ευφορία,διότι για πιο μακριά κι "ενδότερα",λίγοι έχουν την "υποδομή" να διαχειριστούν μια άλλη σκληρή πραγματικότητα.
Μια που αναφέρομαι σαν συγγραφέας αυτού του μπλοκ σε ότι κινείται και δρα γύρω από τη ποδοσφαιρική ΑΕΚ,δράττομαι της ευκαιρίας να γράψω ότι,η Γέννηση του Χριστού,ας μας γίνει σύμβολο αναδίπλωσης και ξεπλύματος των παλιών μας αμαρτιών εις βάρος της ιστορίας του συλλόγου,με την προσδοκία της Αναγέννησης της ΑΕΚ και χάραξης μιας νέας υγιούς κι ελπιδοφόρας πορείας προς τη καταξίωσή της,στη συνείδηση όλου του κόσμου.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χώρες επισκεπτών(Από 26/8/2010):

free counters

Ροή επισκεπτών