Νέα της ΑΕΚ και σχόλια με το δέκατο τέταρτο μάτι, το κεμπάρικο κι όχι το τρίτο το πονηρό

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

ΑΕΚ ΓΕΡΑ    ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ     ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ENAΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επισκέπτες

on line

Εκδήλωση συνδέσμου της ΑΕΚ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Εκδήλωση με ΑΕΚτζήδικη χροιά

Ενώ η επικαιρότητα γύρω από την ομάδα μας,τρέχει πλέον με άλλους πιο χαλαρούς ρυθμούς,μια που στο επίκεντρό της βρίσκεται η ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ,το ξύλο του Ντιόγκο με συμπαίκτη του στον ΟΣΦΠ και οι δηλώσεις Βγενόπουλου στο ΠΑΟ,είχαμε χθες μια κακή σε εκτέλεση εκδήλωση της Super League,αλλά με πολύ σπουδαία σημασία.
Αφιέρωμα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές της ιστορίας του.
Ναι όπως το φανταστήκατε όλοι σας,σαρώσαμε σαν ΑΕΚ τα βραβεία και τις υποψηφιότητες.
Μια ζωή ΑΕΚ (που λέει κι ο φίλος μου μπλόκερ,και πρόσφατα χαζομπαμπάς billy) και μόνο ΑΕΚ ,σε όλες τις περασμένες δεκαετίες εκτός των πέτρινων χρόνων μας,της δεκαετίας του 80.
Αξιοσημείωτα τα δύο βραβεία του θεοΘωμά Μαύρου και τα τρία του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Έσπασε κάθε ρεκόρ ο προπονητής μας.
Φόρο εμπιστοσύνης κι αναγνώρισης οι ψήφοι στα πρόσωπά τους,από τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου μας και δική μας τιμή και χαρά.
Εντύπωση μου έκανε η διπλή βράβευση της οικογένειας Καψή,με πατέρα και γιο να παίρνουν το δικό τους φόρο τιμής των Ελλήνων φιλάθλων.
Ότι καλύτερο για ένα πατέρα να βλέπει και το γιο του να διακρίνεται ισάξια ή να τον ξεπερνάει.
Μπράβο στην οικογένεια Καψή για το ήθος και τους πολύ χαμηλούς τόνους που κρατάνε συνεχώς.
Η πληρέστερη ομάδα όλων των εποχών αυτή της ΑΕΚ της δεκαετίας του 90,είχε πολλούς εκπροσώπους της στη χρυσή ενδεκάδα,αλλά είχε και σημαντικές ελλείψεις,
όπως αυτή του διεθνή μας με τη μικτή κόσμου και καλύτερου αριστερού μπακ Μιχάλη Κασάπη(ο Γεωργάτος πιο δημοφιλής από το πέρασμά του στην ΙΝΤΕΡ),τον ζογκλέρ των γηπέδων και Γκούλιτ των φτωχών,Ντανιέλ Μπατίστα,του κατόχου του κυπέλλου πρωταθλητριών Ρέφικ Σαμπανάζοβιτς,του αεικίνητου με τη πιο φαρμακερή σέντρα,τη πιο κοφτή ντρίμπλα και μοντέρνου δεξιού μπακ χαφ Βασίλη Μπορμπόκη,του φαλακρού τρεχαντηριού Γεωργιανού Τιμούρ Κετσπάγια,του αρχισκόρερ γενικού αρχηγού μας πια,Βασίλη Δημητριάδη και μπορεί και κάποιους που ξεχνώ αυτή τη στιγμή.
Ένας ποδοσφαιριστής που βραβεύτηκε μεν,αλλά πολύ λίγο σε σχέση με τη προσφορά του,είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής.
Ότι και να του δώσεις αυτού του ανθρώπου λίγο θα είναι.
Τυχεροί όσοι τον προλάβαμε να παίζει ποδόσφαιρο και να μας καθηλώνει με τις απίστευτες επινοήσεις του.
Άτυχοι οι ΑΕΚτζήδες που δε τον είχαμε στην ομάδα μας.
Είμαι της άποψης πως με το "Βάσια" στην ομάδα μας,θα ήμασταν για πολλά χρόνια εκτός συναγωνισμού πρώτοι και θα παραμέναμε η πρώτη δύναμη στην Ελλάδα.
Ήταν αυτός που μας έλλειπε για το παραπάνω βήμα μας.
Επί ευκαιρίας θα ήθελα να συλληπηθώ τον πανμέγιστο κύριο Κώστα Νεστορίδη για το χαμό του τρίτου του παιδιού,του γιου του Παναγιώτη.
Είμαι από αυτούς που δε πρόλαβαν να δουν τον κύριο Νεστορίδη να παίζει ποδόσφαιρο.
Μπράβο στον Ντέμη Νικολαίδη για τα αληθινά του λόγια.
Βασίλη Τσάρτα αν πήγαινες τότε στη ΡΕΑΛ,χθες θα μονοπωλούσες τα βραβεία.
Στέλιο Μανωλά,γεια σου αρχηγέ.
Μπράβο κύριε Λάκη Νικολάου,θα έπρεπε να υπάρχει ειδικό βραβείο αθλητή - επιστήμονα(όχι του Καραϊσκάκη) για σένα.
Αρδίζογλου Χρήστος το άλογο δεξί εξτρέμ,ανέκαθεν του άρεσε να μιλάει στο γήπεδο.
Τόνυ Σαβέφσκι ίσως και να έχεις δίκιο,μπορεί ακόμα να μπορούσες να παίζεις.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους Ριβάλντο,Ζαγοράκη,Αλεξανδρή,Καλιντζάκη,Γεωργάτο,Δ.Σαραβάκο,Δομάζο,Παπαεμμανουήλ, Γιάτσεκ Γκμοχ και Φερνάντο Σάντος που άλλος λίγο άλλος πιο πολύ τίμησαν τη φανέλα μας κι είχαν την ευκαιρία να εισπράξουν το χειροκρότημα και να μοιραστούν μαζί μας χαρές.
Καλή επιτυχία και μεγάλες χαρές στα έργα και στις ζωές σας,παντοτινά.

Υ.Γ.
Ένα βραβείο μόνο για τον τεράστιο Μίμη Παπαιωάννου?
Χθες κύριε Μπάγεβιτς απέδειξες το λόγο για τον οποίο σε αγαπάει όλος ο κόσμος και για τον οποίο χαιρόμαστε να σε έχουμε και πάλι κοντά μας.

1 σχόλιο:

  1. Σε πάω γιατί βλέπεις μπάλα, και είσαι αντικειμενικός, χωρίς μικροψυχίες.
    Λίγοι θυμούνται ότι την καλύτερη μπάλα στην καριέρα του ο Γεωργάτος την έπαιξε στην ΑΕΚ, ή τα γκολ του Σαραβάκου με τη Ρέιντζερς. Και ο Αλέκος επίσης της ΑΕΚ δεν είχε σχέση με τον Αλεξανδρή του γαύρου.

    Αν ξεχνάς κάποιον από τη δεκαετία του 90' αυτός είναι ο Ατματζίδης, αλλά και ο Μήνου, όσο κατώτερος κι αν ήταν σαν τερματοφύλακας.Επίσης ένας παίκτης που θα άφηνε εποχή και σε διεθνές επίπεδο,αν δεν είχε τραυματιστεί τόσο βαριά, είναι ο Χρήστος ο Κωστής. Πραγματικά μεγάλη μπάλα.

    Τέλος για τον Μπάγεβιτς, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε. Προπονητικά, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, όσο κακή χρονιά κι αν κάνουμε, όσα λάθη κι αν κάνει. Οι αξίες είναι σταθερές και την μπάλα που είδα εγώ επί Μπάγεβιτς, ειδικά τη διετία που δεν πήραμε πρωταθλήματα, 95 σε ch.league και 96 σε Ελλάδα, δεν την ξεχνώ.Και όχι μόνο εγώ, θυμάμαι φίλους μου από άλλες ομάδες, που περιμέναν το 96, να δουν τα μεσάνυχτα τους αγώνες της ΑΕΚ σε μαγνητοσκόπηση, για να δουν πως παίζεται η μπάλα

    Αυτά που λέγονται περί ξεπερασμένου και γερασμένου προπονητή, τα ακούω βερεσέ. Για παράδειγμα, πρόπερσι στο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με την Μπάγερν, είδα, στα πρώτα 15' την καλύτερη μπάλα που έχω δει από ελληνική ομάδα σε τέτοιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Μετά βέβαια, επενέβη ο Χαλκιάς και ήρθε η τεσσάρα...

    Αυτά προς το παρόν, με Ξάνθη θα πάμε φαντάζομαι?Έχω ένα προαίσθημα ότι θα δούμε καλή μπαλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χώρες επισκεπτών(Από 26/8/2010):

free counters

Ροή επισκεπτών