Νέα της ΑΕΚ και σχόλια με το δέκατο τέταρτο μάτι, το κεμπάρικο κι όχι το τρίτο το πονηρό

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

ΑΕΚ ΓΕΡΑ    ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ     ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ENAΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επισκέπτες

on line

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Εκδήλωση συνδέσμου της ΑΕΚ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Ένωσις και ρουφιάνοι δημοσιογραφίσκοι

Aυτά που είπε ο Μαραντόνα που έχει τα κότσια να τα λέει όπως τα λέει,αν αλλάζαμε ορισμένες λέξεις θα αντιπροσώπευαν και τον Ρεχάγκελ.
Δηλαδή:
«Η πρόκριση είναι αφιερωμένη σε όλους τους Αργεντινούς(Έλληνες) εκτός από τους δημοσιογράφους. Εκείνοι μου συμπεριφέρθηκαν σαν σκουπίδι, αλλά προκριθήκαμε με τιμή. Αφιερώνω αυτή την πρόκριση σε όλους τους Αργεντινούς(Έλληνες) και στην οικογένεια μου, αλλά ένα κομμάτι αυτού του κόσμου της Αργεντινής(Ελλάδος) δεν το αξίζει γιατί μου φέρθηκε πολύ άσχημα. Επινόησαν καυγάδες με τον Μπιλάρδο(τους παίχτες) και άλλα τέτοια πράγματα. Η πρόκριση επιτεύχθηκε χάρη στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι αγωνίστηκαν σαν άντρες και τώρα θα συγκεντρωθώ στον ρόλο μου ως προπονητής».
Αλλά ο Ρεχάγκελ δεν είναι του λιμανιού να τα πει τόσο ωμά,αλλά Γερμανός και τα λέει ψυχρά,αλλά ακριβοδίκαια.
Ο νέος χαρακτηρισμός "προπονητολάγνος" αφορά όλους αυτούς που πιστεύουν πως οι προπονητές δε πρέπει να αλλάζουν σα τα πουκάμισα και να παραμένουν στις ομάδες τους για πολύ καιρό,έτσι ώστε να φανεί το έργο τους.
Αντιθέτως οι προπονητολάγνοι είναι αντιπαθείς σε μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων,επειδή εμποδίζουν την ανάπτυξη του κιτρινισμού του τύπου,με το να μην υπάρχει θέμα προπονητή σε ομάδα.
Σκότώστε δηλαδή ή κλέψτε ,για να έχει θέμα και μεροκάματο ο κακός δημοσιογραφίσκος.
Ωραία,καλά που υπάρχουν άνθρωποι και λίγοι δημοσιογράφοι ακόμα που αντιστέκονται.
Η δική μας ομάδα,εκτός από εσκεμμένα λάθη διαιτητών - καμικάζι,έχει να θυμάται και κακούς ρουφιάνους δημοσιογραφίσκους,που δε μπορώ να αποδείξω αν τα παίρναν από κάποιον άλλον για να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας,αλλά με τη πένα - όπλο,κατάφεραν απόλυτα να μας αχρηστεύσουν το κυριότερο εκ των τριών γραμμάτων της λέξης ΑΕΚ το Ε(Ε=Ένωσις).
Μας σκότωσαν με συνοπτικές διαδικασίες και συνεχίζουν να μας κρατάνε στο σκοτάδι,εκτός ελαχίστων δυστυχώς εξαιρέσεων.
Τουλάχιστον εμείς οι μπλόκερς ας δουλέψουμε γι' αυτό που τόσα χρόνια φωνάζουμε ότι μας στέρησαν οι επαγγελματίες των ΜΜΕ.
Την ΕΠΑΝΕΝΩΣΙΣ της ΑΕΚ.

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ 1000% με τις θέσεις σου, και ευτυχώς που υπάρχει και το δικό σου blog να ακούγονται και μερικές αλήθειες. Το ότι υπάρχουν εγκάθετοι δημοσιογραφίσκοι στον καθημερινό αθλητικό τύπο (βλ. "Εξέδρα") το γνωρίζαμε ήδη. Φαίνεται όμως ότι εσχάτως και το περίφημο aek365.gr παίζει περίεργα παιχνίδια. Εμφανίζει τον προπονητή της ομάδας σαν ένα νευρωτικό και υστερικό άτομο που τα βάζει με τους παίκτες του για ασήμαντες αφορμές. Χαρακτηριστικό είναι το πρόσφατο παράδειγμα με τον Μαντούκα: Με ειρωνικό τρόπο παραπληροφορούν τον κόσμο ότι δήθεν ο Μπάγεβιτς έκανε μεγάλο ζήτημα το ότι ο παίκτης "απλά σούταρε αντί να δώσει πάσα", ανάγοντας το θέμα σε μείζον πειθαρχικό ζήτημα. Όπως ήταν φυσικό, οι "νεκροθάφτες" έσπευσαν να υπερθεματίσουν σε ειρωνικά σχόλια και σε επίδειξη φθηνού και χυδαίου χιούμορ. Άνοιξα τότε κάποια άλλα αθλητικά sites των οποίων η αντικειμενικότητα στα θέματα της ΑΕΚ δεν αμφισβητείται. Εκεί λοιπόν διάβασα ότι αυτό που προκάλεσε την αντίδραση του Μπάγεβιτς δεν ήταν το κλώτσημα μιας ηλίθιας μπάλας αλλά η εκνευρισμένη αντίδραση του ίδιου του παίκτη στη φυσική και αναμενόμενη παρατήρηση του προπονητή του. Το επεσήμανα στο aek365.gr αλλά, όπως κάνουν πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν το δημοσίευσαν. Θα μου επιτρέψεις να θεωρώ το ρόλο του Κετσετζόγλου ύποπτο: ακόμα κι όταν προβάλλει τον Μπάγεβιτς, το κάνει με τέτοιο τρόπο που να προκαλέσει την αντίδραση των οργανωμένων, δίνοντάς τους πάτημα για να κάνουν ειρωνικά σχόλια. Ο άνθρωπος χρεώνει στον Μπάγεβιτς τη φυγή του, κάποτε, από την "Ώρα για Σπορ", κάτι βέβαια για το οποίο ο τελευταίος που ευθύνεται είναι ο ίδιος ο προπονητής της ΑΕΚ. Φαίνεται όμως ότι ο μνησίκακος αυτός δημοσιογράφος "του τα έχει φυλαγμένα" και δεν θα ησυχάσει παρά μόνο αν τον δει να φεύγει ταπεινωμένος...

    Συνέχισε την καλή προσπάθεια που κάνεις!

    Κώστας Παπαχρήστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτονόητο είναι για μένα η προσπάθεια προστασίας του εκάστοτε προπονητή της ΑΕΚ,από αρπαχτικά της δημοσιογραφίας.
    Κι ας με λένε προπονητολάγνο.
    Χαίρομαι που δεν είμαι νεκροθάφτης του.
    Επειδή το ίντερνετ μου παρέχει αυτή τη δυνατότητα θα το παλεύω όσο μπορώ,δηλαδή πρώτα ο θεός,για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάκη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, όποιος και να είναι αυτός που κάθεται στον πάγκο, εφόσον βλέπουμε ότι προσπαθεί για το καλό της ομάδας πρέπει να το στηρίξουμε.
    Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και η μεταβίβαση των μετοχών και πιστεύω πως θα επέλθει ηρεμία στην ομάδα.
    Είναι σημαντικό οι μετοχές να πάνε το πολύ σε 3 χέρια και όχι όπως τώρα σε 24.
    Πιστεύω ότι μετά την μεταβίβαση θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα, και σιγά σιγά θα μπούμε και στο δικό μας προπονητικό κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χώρες επισκεπτών(Από 26/8/2010):

free counters

Ροή επισκεπτών