Νέα της ΑΕΚ και σχόλια με το δέκατο τέταρτο μάτι, το κεμπάρικο κι όχι το τρίτο το πονηρό

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

ΑΕΚ ΓΕΡΑ    ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ     ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ENAΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επισκέπτες

on line

Εκδήλωση συνδέσμου της ΑΕΚ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Αναμένοντας το Μεσσία

Μετά τη νίκη μας στο ντέρμπι,πάμε σήμερα να ντουμπλάρουμε τις νίκες μας με τον ντεφορμέ Ατρόμητο Αθηνών και να εξορμήσουμε στο Καυτατζόγλειο Θεσσαλονίκης για το διπλό,πιο άνετοι.
Μπορεί να είναι εκτός φόρμας ο Ατρόμητος αλλά δεν είναι κακός.
Ομάδα του Δώνη,πρέπει να την υπολογίζεις,ιδιαίτερα στη καλή της μέρα.
Η κατά πολύ Ελληνοποιημένη ομάδα μας,πιστεύω να μην υποτιμήσει τον αντίπαλό μας και να πάρει από την αρχή προβάδισμα στο σκορ,να παίξει πιο ελεύθερα και να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους μας,που λογικά πρέπει να εισρεύσουν κατά χιλιάδες σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ.
Μοναδικό εμπόδιο στην άνοδο ή στη κάθοδο σήμερα στο γήπεδο,είναι τα έργα που γίνονται στον ΗΣΑΠ και την εκτός λειτουργίας των τμημάτων του, "Φάληρο-Ταύρος και Ειρήνη-Κηφισιά".
Υπομονή...
Τουλάχιστον,ας μας αποζημιώσει η ομάδα μας.

Αυτή η νέα ιστορία με υποψήφιο επενδυτή,φαίνεται να είναι αληθινή και να δικαιωθεί καλός μου φίλος που μου εκμυστηρεύτηκε το όνομα.
Όλα συγκλίνουν για αφάνταστα καλή περίπτωση.
Μακάρι να πραγματοποιηθεί.
Αναμένοντας το Μεσσία μας,προχωράμε ενωμένοι,πατάμε τα δυο μας πόδια στο έδαφος,υποστηρίζουμε ανιδιοτελώς την ομάδα μας,απομακρύνουμε φωνές που σπέρνουν τη γκρίνια και την διχόνοια γύρω κι ανάμεσά μας,δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα που χιλιοταλαιπωρήθηκε φέτος από χτυπήματα κάτω από τη μέση,αλλά κι από εξωτερικά συμφέροντα,μη συμβατά με τα ιδεώδη μας και κοιτάμε συνεχώς μπροστά,διδασκόμενοι όμως από το παρόν και το παρελθόν μας.

Υ.Γ.
Σεβασμός σε όλους όσους βάλανε από ένα λιθαράκι για να διατηρηθεί το οικοδόμημα της ΑΕΚ,στην έως τώρα πολύχρονη ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χώρες επισκεπτών(Από 26/8/2010):

free counters

Ροή επισκεπτών