Νέα της ΑΕΚ και σχόλια με το δέκατο τέταρτο μάτι, το κεμπάρικο κι όχι το τρίτο το πονηρό

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

ΑΕΚ ΓΕΡΑ    ΤΟΝ ΑΪΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ     ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ENAΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επισκέπτες

on line

Εκδήλωση συνδέσμου της ΑΕΚ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Περασμένα ναι,ξεχασμένα όχι

Εν μέσω πάρα πολλών διοικητικών προβλημάτων και κλίμα αβεβαιότητας που αιωρείται σε κάθε ανάσα της ΑΕΚ,
πάμε να κλέψουμε το ματς με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης,ομάδα που ταλαιπωρείται κι αυτή με δικά της πολλά προβλήματα.
Που είναι τα χρόνια εκείνα που αγωνιζόντουσαν οι δυο αυτές ομάδες και περίμενε όλη η Ελλάδα,με κομμένη την ανάσα να θαυμάσει τους παιχταράδες και των δύο συλλόγων?
Απίστευτα παιχνίδια παρακολουθήσαμε,με γκραν γκινιόλ,σασπένς,ανοιχτά παιχνίδια,όμορφα γκολ κι απίστευτες ενέργειες.
Δε θα ξεχάσω ποτέ την ήττα μας στο ΟΑΚΑ επί Φερέρ και Ριβάλντο,μετά από έξι σερί νικηφόρους αγώνες που είχαμε στην αρχή του πρωταθλήματος,με δυο ευκαιρίες όλες κι όλες του Ηρακλή.
Έτσι όμως είναι η μπάλα κι επειδή ήμουνα στους θεατές του αγώνα,αποζύμησα και φωτογράφησα την αυθόρμητη ενέργεια του λαού μας να χειροκροτήσει την ΑΕΚ στο τέλος του αγώνα,παρά την άδικη ήττα μας.
Μεγαλείο οπαδού και ποδοσφαιρικής παιδείας του.
Περασμένα ναι,ξεχασμένα όχι.
Μία ενέργεια του μεγάλου Βασίλη Χατζηπαναγή,δυστυχώς εναντίον αμυντικού ποδοσφαιριστή μας,έχει μείνει στη μνήμη των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων σαν μια από τις κορυφαίες όλων των εποχών.
Και ήταν κακά τα ψέμματα - αν και με είχε πειράξει πάρα πολύ τότε,καθότι και μικρός τότε στην ηλικία - πάρα πολύ όμορφη.
Η τελευταία μαγική προσπάθεια που μου ήρθε,αναμοχλεύοντας την μνήμη μου,ήταν προσπάθεια και γκολ του Βασίλη Τσιάρτα στη Θεσσαλονίκη σε ματς κυπέλλου(μάλλον),με τον Ηρακλή.
Πήρε τη μπάλα στο κέντρο και με ένα σπάσιμο μέσης άφησε τον αντίπαλό του πολλά μέτρα πίσω ώστε να τον φτάσει (αργός στη κίνηση ο Βασίλης,πολύ γρήγορος στη σκέψη όμως) και στη συνέχεια της φάσης σκόραρε.
Θυμάμαι πως καθόμουν μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του Χρήστου Κωστή(έπαιζε ήδη σε μας ο Χρήστος) στη κερκίδα,στο χώρο που είχαν κρατήσει για τους καλεσμένους της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Θα θυμούνται και οι παράγοντες της τότε ΠΑΕ ΑΕΚ,που σηκωθήκαμε και πανηγυρίσαμε αυθόρμητα όλοι μαζί,στο γκολ του Βασίλη και δε μας έβρισε και δε μας επιτέθηκε κανείς από τους φιλάθλους του γηπεδούχου.
Μάλιστα καταριόταν οι ίδιοι,το πρόεδρο του Ηρακλή (Θεοδωρίδης τότε),που δεν είχε πάρει το Τσιάρτα στον Ηρακλή,πολύ πριν έρθει σε μας,όταν κάποιος του τον είχε προτείνει.
Δεν τον πήρε όμως και τον πήρε αργότερα η ΑΕΚ από τη Νάουσα,όπου είχε την μεγάλη άνοδο και εξέλιξη στη καριέρα του,επί Μπάγεβιτς,ο πολύ μεγάλος αυτός παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής μας.
Βασίλη προχθές ήμουνα στο Παλαιοχώρι εντελώς τυχαία και σε θυμήθηκα .

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χώρες επισκεπτών(Από 26/8/2010):

free counters

Ροή επισκεπτών